z-pochatku-dobi-okupanti-sim-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-na-donbasi

З початку доби окупанти сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі

 • 6232 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. З початку поточної доби бойовики здійснили сім обстрілів позицій українських війських на Донбасі. Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об'єднаних сил, передає УНН.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, забороненого мінськими угодами, противник не застосовував… Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Новоселівка Друга, Павлопіль, Гнутове та Лебединське.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл", - наголосили в ОС.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому противник 4 рази застосував озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали легкі поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП