yide-pidtrimati-ukrayinu-na-tli-agresivnikh-diy-rf-u-kiyiv-sogodni-pribude-glava-mzs-daniyi

Їде підтримати Україну на тлі агресивних дій РФ: у Київ сьогодні прибуде глава МЗС Данії

 • 20884 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Міністр закордонних справ Королівства Данія Йеппе Кофод 15-16 січня здійснить візит до України на запрошення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, передає УНН із посиланням на МЗС.

Деталі

Як повідомили у МЗС, візит Йеппе Кофода має на меті засвідчити підтримку нашої держави з боку Данії на тлі агресивних дій Російської Федерації.

Під час візиту українська та данська сторони обговорять подальшу консолідацію міжнародної підтримки України в протидії російській агресії, кроки задля збільшення обсягів двосторонньої торгівлі та інвестицій, просування європейської інтеграції України.

"16 січня глава данської дипломатії відвідає лінію розмежування в зоні проведення Операції об’єднаних сил, де особисто ознайомиться із актуальною безпековою ситуацією, наслідками російської збройної агресії та практичними кроками, які український уряд здійснює задля покращення умов життя та підвищення безпеки для людей, які мешкають по обидві сторони лінії розмежування", - повідомили у МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бербок та Ле Дріан планують франко-німецький візит на лінію розмежування в Україні

Додамо

Міністерство закордонних справ ФРН раніше оголосило, що Бербок вирушить до Києва та Москви з візитами на початку наступного тижня.

У МЗС України також підтвердили цю інформацію.

Українські Національні Новини

Політика