yermak-prokomentuvav-zayavu-arakhamiyi-pro-zapusk-vodi-do-okupovanogo-krimu

Єрмак прокоментував заяву Арахамії про запуск води до окупованого Криму

 • 28427 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що заява голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії про запуск води у окупований Крим є його особистою думкою. Про це він повідомив під час брифінгу в середу, 12 лютого, передає кореспондент УНН.

На запитання, чи обговорюється питання, яке підняв лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, про компроміс у вигляді запуску воду до Криму, він відповів: "Я мав змогу прочитати про це в інтернеті".

"Сьогодні, сподіваюся, що побачу Давида, спитаю в нього, що він мав на увазі, але я можу сказати, що це була особиста думка Давида Арахамії", - додав він.

Зазначимо, в ефірі одного із телеканалів лідер фракції Давид Арахамія озвучив думку щодо подачі води у Крим в обмін на Донбас.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента України і призначив на цю посаду свого до цього часу помічника Андрія Єрмака. 

Як раніше повідомлялося в УНН, міністр закордонних справ Вадим Пристайко повідомляв, що говорити про проведення справедливих, чесних виборів на Донбасі за умов, які є зараз, не можна.

Українські Національні Новини

Політика