yaponka-100-dniv-vela-videoblog-pro-zhittya-porosyati-a-potim-yogo-zyila

Японка 100 днів вела відеоблог про життя поросяти, а потім його з'їла

 • 28592 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Мешканка Японії завела відеоблог, де транслювала життя поросяти, не приховуючи, що через три місяці зробить з нього обід, передає УНН з посиланням Youtube канал.

Деталі

Господиня тварини таким чином вирішила заробити лайки і розкрутити свій канал з провокаційною назвою "Свиня, яку з'їдять через 100 днів". У Мережі щодня японка ділилася відео, де показувала, як гралася, годувала і навіть вигулювала вихованця.

Користувачі ж всі ці дні уважно стежили за життям приреченого на стейк героя роликів. Однак хеппі-енду не сталося і на сотий день в інтернеті з'явилися кадри засмаженого поросяти, які набрали понад мільйон переглядів.

До теми

Зоозахисники закликають людей відмовитися від свинини і дати тваринам шанс прожити інше життя.

"Що ми знаємо про свиней? Ці тварини є соціальними, вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з "близькими по духу". Після кішки і собаки свиня є найпоряднішою домашньою твариною. Також свині люблять купатися і з великим задоволенням плавають", - відзначають представники зоозахисної оргнанізаціі "Відкриті клітки" .

Додамо, що свинина має негативний вплив на здоров'я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, свинина, як і інше червоне м'ясо, провокує розвиток раку.

Українські Національні Новини

Новини Світу