vr-na-nastupnomu-tizhni-rozglyane-zakonoproekti-pro-amnistiyu-kapitaliv-i-sudovu-reformu

ВР на наступному тижні розгляне законопроекти про амністію капіталів і судову реформу

 • 15403 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Верховна Рада України на наступному пленарному тижні розгляне законопроекти, зокрема про внесення змін до Податкового кодексу щодо введення добровільного декларування фізичними особами їхніх активів і сплати одноразового збору в бюджет і по відновленню роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Про це повідомив голова фракції "Голос", народний депутат Ярослав Железняк в своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Так, Железняк повідомив, що Верховна Рада України на наступному пленарному тижні планує розглянути низку законопроектів, зокрема - президентський законопроект № 5153 про внесення змін до Податкового кодексу щодо введення добровільного декларування фізичними особами їхніх активів і сплати одноразового збору в бюджет, про платіжні послуги, яким пропонується визначити загальні засади функціонування платіжних систем в Україні.

Також парламентарії розглянуть законопроекти про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, про фонд держгарантій для фермерських кредитів, про забезпечення розширеного неонатального скринінгу в Україні, щодо оподаткування товарів, що пересилаються з-за кордону. Сумарну фактурну неоподатковувану вартість пропонують збільшити з 100 до 150 євро.

Крім того, парламентарії розглянуть законопроект про заборону пересилати алкогольні напої в міжнародних поштових та експрес-відправленнях.

Железняк повідомив, що в п'ятницю дуже коротка повістка.

"З цікавого тільки антиплагіаторський закон № 3758 і звіт Кабміну щодо виконання Держбюджету-2020", - написав він.

Доповнення

Верховна Рада прийняла в першому читанні президентський законопроект № 5153 про внесення змін до Податкового кодексу щодо введення добровільного декларування фізичними особами їхніх активів і сплати одноразового збору в бюджет.

Нагадаємо, Верховна Рада на засіданні підтримала на першому читанні проект закону № 3711-д про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Українські Національні Новини

Політика