vodiyiv-poperedili-pro-rankovi-tumani-ta-ozheleditsyu

Водіїв попередили про ранкові тумани та ожеледицю

 • 10073 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. На ранок вівторка, 15 грудня, по Україні спостерігається туман, у низці областей місцями ожеледиця. При цьому проїзд основними дорогами по Україні забезпечено. Про це УНН повідомили у пресслужбі Укравтодору.

Станом на ранок 15 грудня, як зазначається, "у більшості західних, північних, центральних та східних областях тумани". "Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Кіровоградській та Сумській областях місцями ожеледиця", - повідомили дорожники.

Також вказано, що на перевальних ділянках доріг без опадів. Покриття місцями мокре.

"На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили в агентстві.

При цьому у ДСНС зауважили, що, за даними Укргідрометцентру, 15 грудня у східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця.

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - попередили у ДСНС.

Нагадаємо, на частині території України у вівторок, 15 грудня, очікується дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря коливатиметься вдень у межах нуля градусів, на крайньому півдні - до 7 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство