vodiyiv-poperedili-pro-mokri-dorogi

Водіїв попередили про мокрі дороги

 • 9178 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Сьогодні на більшості території України температура повітря плюсова, коливається від 0° до +2°С, у західних областях – дощ. Дороги державного значення у більшості областях мокрі та частково засніжені. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Станом на 10:00 у західних областях дощ при температурі повітря 0+2°С, у Київській, Вінницькій областях місцями дрібний сніг, в Житомирській, Кіровоградській областях – мряка, у Полтавській, Черкаській, Хмельницькій областях спостерігається туман, у Дніпропетровській, Луганській, Харківській та Донецькій областях – місцями невеликий сніг, в решті областей без опадів. Температура повітря коливається на більшості території країни від 0° до +2°С, на сході -1-4°С. Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокрий та частково засніжений", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспортний колапс: чи зможуть українці потрапити в Єгипет до Нового року

На перевальних ділянках доріг – невеликий сніг. Температура повітря складає 3+1°С.

"Стан покриття в більшості мокрий, на Ужоцькому перевалі – снігова каша, на Вишківському перевалі – місцями засніжено", – зазначили дорожники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці спрогнозували масштабні затори

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, сьогодні вдень очікується невеликий сніг, на заході та півдні країни - з дощем. На Прикарпатті та в Приазов'ї прогнозують помірні опади.

"Температура повітря у західній та південній частині +1+6°С, на Сумщині, Харківщині та Луганщині -2-7°С, на решті територій протягом доби -4+1°С. На дорогах, окрім крайнього півдня, місцями ожеледиця", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні ще майже тиждень буде сніжити. Найближчими днями майже на всій території України очікується сніг та пориви вітру до 12 м/c.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП