vodiy-avtomobilya-vaz-nayikhav-na-grupu-velosipedistiv-pid-mikolayevom-6-ditey-v-likarni

Водій автомобіля ВАЗ наїхав на групу велосипедистів під Миколаєвом, 6 дітей в лікарні

 • 12822 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Сьогодні на автодорозі "Миколаїв-Снігурівка" водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на групу неповнолітніх велосипедистів, внаслідок чого шестеро дітей опинились в лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає УНН.

За даними поліції, сьогодні на автодорозі Н-14 "Миколаїв-Снігурівка" в районі с. Червоне Вітовського району водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на групу неповнолітніх велосипедистів, після чого виїхав за межі проїзної частини та з’їхав у кювет.

Внаслідок автоаварії травмувань різного ступеню тяжкості зазнали шестеро дітей віком від 14-ти до 17-ти років, які доставлені до медичного закладу. 25-річний водій ВАЗу, мешканець м. Миколаїв, за попередніми даними, не постраждав.

Наразі на місці події працюють слідчі та співробітники сектору реагування патрульної поліції.

Відомості про ДТП внесені до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає покарання від накладення штрафу до обмеження волі на строк до трьох років. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 12 липня, на автомобільній дорозі міжнародного значення "Київ-Чоп" у Львівській області автомобіль на смерть збив невідомого велосипедиста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП