vnaslidok-obstrilu-maryinki-poraneni-troye-doroslikh-i-ditina

Внаслідок обстрілу Мар'їнки поранені троє дорослих і дитина

 • 10752 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Внаслідок мінометного обстрілу Мар'їнки постраждали четверо громадян, серед яких 9-річна дитина. Відкрито кримінальне провадження щодо терористичного акту. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Мар'їнського відділення поліції Донецької області.

Вранці до чергової частини Мар’їнського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в результаті обстрілу житлових кварталів міста Мар’їнка пошкоджено приватні будинки та є поранені серед цивільного населення.

"Мінометний обстріл розпочався сьогодні, близько 5:00 ранку. Наразі задокументовано пошкодження трьох будинків та господарських приміщень. Постраждала ціла родина, яка мешкає по вулиці Шевченка", - вказали у поліції.

Пошкоджені житлові будинки розташовані на вулицих Шевченка та Героїв Чорнобиля.

"По вулиці Шевченка у будинку 292 проживає велика родина із 7 осіб, 4 з них отримали поранення різного ступеню важкості. 86-річного дідуся, 57-річну та 30-річну жінок, а також 9-річну дитину госпіталізовано до лікарні. У найважчому стані знаходиться дідусь. Дитина отримала легку контузію", - вказали у поліції.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, які готові будь-якої миті прийти на допомогу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 (Терористичний акт) ККУ.

Нагадаємо, бійці ОС знешкодили понад 40 мін під Мар'їнкою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП