vnaslidok-dtp-na-lvivschini-postrazhdali-pyatero-lyudey

Внаслідок ДТП на Львівщині постраждали п'ятеро людей

 • 11955 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 4 жовтня. УНН. На трасі Львів – Шегині у Львівській області внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, передає УНН.

"3 жовтня о 19:00 на автодорозі "Львів – Шегині" поблизу с. Княжий Міст Мостиського району відбулося зіткнення між автомобілем "ВАЗ 2101" під керуванням мешканця с. Родатичі Городоцького району 1976 року народження та автомобілем "Мерседес Спрінтер" під керуванням мешканця с. Тиків Івано-Франківської області 1991 року народження", – проінформували у департаменті.

Внаслідок аварії п'ять осіб отримали травми різного ступеня важкості. Із них дві особи отримують амбулаторне лікування та три особи госпіталізовані у лікувальні заклади області, а саме: пасажир "Мерседес Спрінтер", мешканка Івано-Франківської області 1967 року народження, з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, забій потиличної ділянки", пасажир "Мерседес Спрінтер", мешканець Івано-Франківської області 1962 року народження, з переломом шийного відділу хребта з ушкодженням спинного мозку, а також пасажир автомобіля "ВАЗ 2101", мешканка Жовківського району 1997 року народження з закритою черепно-мозковою травмою і закритим перелом спинки носа.

Як повідомили у прес-службі управління обласної поліції, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років. Наразі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, на Прикарпатті зіткнулися легковик і рейсовий автобус, який перевозив пасажирів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП