vnaslidok-dtp-na-blokpostakh-vid-pochatku-povnomasshtabnoyi-viyni-zaginuli-11-sluzhbovtsiv-mvs

Внаслідок ДТП на блокпостах від початку повномасштабної війни загинули 11 службовців - МВС

 • 24882 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Від початку повномасштабної війни рф проти України, внаслідок ДТП на блокпостах загинули 11 службовців. Серед них є і військові, і поліцейські. Про це повідомив заступник директора департаменту комунікації МВС Антон Страшко в ефірі Радіо Свобода. Пише УНН.

Цитата

«Загалом на сьогоднішній день внаслідок ДТП, на жаль, 11 службовців – це і поліцейські, і військовослужбовці, загинули. І 37 – зазнали поранення. Такі дані маємо на сьогоднішній день від початку повномасштабної війни.», – сказав Антон Страшко.

Деталі

Найчастіше ДТП на блокпостах відбувається через порушення ПДР із боку водіїв. Зазвичай це недотримання швидкісних обмежень, неврахування дорожньої ситуації, зокрема, погодних умов.

Також у МВС зазначили, що з лютого 2022 кількість блокпостів зменшилася. Але вони досі потрібні, бо за словами Страшка, наразі все ще немає безпечних міст. «Росія робить усе, щоби дестабілізувати ситуацію в Україні».

Нагадаємо

На цьому тижні також відбувалися ДТП на блокпостах. Так водій на Renault збив прикордонницю в Києві. Через отримані травми її госпіталізували. 

Також на Закарпатті у селі Яноші водій на Audi здійснив наїзд на 21-річного прикордонника. Військового також госпіталізували. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП із загибеллю військового на блокпосту на в'їзді до Києва: прокуратура повідомила деталі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП