vlada-shri-lanki-vstanovila-vinnikh-u-vibukhakh

Влада Шрі-Ланки встановила винних у вибухах

 • 21724 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Влада Шрі-Ланки встановила винних у вибухах, які сталися у неділю, 21 квітня, невдовзі будуть взяті під варту. Про це з посиланням на міністра оборони країни Рувана Віджевардене повідомляє видання The Straits Times, передає УНН.

"Прямо зараз, відділ кримінальних розслідувань поліції, поліція і збройні сили проводять розслідування. Ми вважаємо, що всі винні, які були причетні до цього... терористичного інциденту, будуть взяті під варту якомога швидше. Вони були встановлені", - сказав міністр оборони.

"Ми вживатимемо необхідні дії. Ми будемо переслідувати їх, якого б релігійного екстремізму вони не дотримувалися. Ми вживемо заходів проти (них) і найближчим часом не дозволимо їм діяти в цій країні", - додав він.

Нагадаємо, 21 квітня, коли християни західного обряду святкують Пасху, у Шрі-Ланці сталося вісім вибухів - по три у церквах та готелях, один поблизу зоопарку у передмісті столиці країни Коломбо, один - у житловому комплексі також у передмісті Коломбо. Кількість загиблих при вибухах у Шрі-Ланці сягнула 190 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу