vkrasti-unitaz-i-pomerti-zelenskiy-nazvav-mriyu-rosiyskikh-okupantiv

"Вкрасти унітаз і померти": Зеленський назвав мрію російських окупантів

 • 123048 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні розповів, що рф варто подбати про права російськомовних саме у росії, бо новою мрією її громадян стало "вкрасти унітаз і померти", передає УНН.

Цитата 

"Сьогодні (22 квітня - ред.) з посиланням на російських військових була поширена новина про те, що начебто їхнім завданням зараз є встановлення контролю над півднем України та вихід до кордону Молдови. І нібито там, у Молдові, порушуються права російськомовних. Хоча, якщо бути чесним, то територія, на якій росії варто б попіклуватися про права російськомовних, – це сама росія. Де немає свободи слова, немає свободи вибору. Просто не існує права на іншу думку. Де процвітає бідність і де людське життя нічого не варте. Аж настільки, що вони їдуть до нас, їдуть на війну, щоб вкрасти собі хоч щось, що нагадує нормальне життя. Знаєте, як раніше говорили про найбільшу мрію: побачити Париж і померти. А від їхньої поведінки тепер просто шок. Бо їхня мрія тепер – вкрасти унітаз і померти. Що ж, це тільки підтверджує те, що я вже неодноразово говорив: російське вторгнення в Україну передбачалося тільки як початок, а далі вони хочуть захопити й інші країни", - наголосив Зеленський.

Він зазначив, що "ми будемо захищатися стільки, скільки потрібно, щоб зламати цю амбіцію російської федерації".

"Але всі народи, які так само, як і ми, вірять у перемогу життя над смертю, мають боротися разом з нами. Мають допомагати нам, оскільки саме ми стали першими на цьому шляху. А хто далі? Якщо той, хто може опинитися далі, хоче залишитися сьогодні нейтральним, щоб не втратити щось, то це – найбільш ризикована ставка насправді. Бо ви втратите все", - наголосив президент.

Нагадаємо 

Зеленський заявив, що Захід нарешті надає Україні необхідне озброєння.

Українські Національні Новини

Суспільство