viyna-surkisa-proti-ukrayinskoyi-asotsiatsiyi-futbolu-ochevidna-laschuk

Війна Суркіса проти Української асоціації футболу очевидна - Лащук

 • 14960 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Сьогодні нардеп Григорій Суркіс публічно вирішив спростувати свою причетність до футбольної ТСК, яка на переконання і зіркових футболістів і політиків, була створена для дискредитації Української асоціації футболу та її керівництва. Однак, у щирості слів Суркіса, футбольні експерти сумніваються, передає УНН.

Так, за словами Дмитра Лащука, Суркіс, очевидно, лукавить, і не зрозуміло чому, адже, його спроби шкодити УАФ давно всім очевидні.

“Те, що йде війна, це однозначно. І це зрозуміло стало ще тоді, коли Павелко став головою ФФУ. І я чув, що були, навіть, спроби Григорія Суркіса впливати на УЄФА, щоб тільки шкодити Павелку. Конфлікт очевидний, не знаю чому Суркіс його спростовує.

Війна між колишнім президентом і теперішнім УАФу, це очевидні факти. Це видно. І видно, хто створює проблеми для футбольної асоціації”, - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" заявили про штучність футбольної ТСК: "хтось із кимось хоче звести рахунки"

Коментуючи скандальну футбольну ВСК, Лащук зазначив, що вона взагалі не уповноважена розслідувати будь-які нібито зловживання.

“ТСК це взагалі дивно. У них немає повноважень розслідувати. У нас для цього є правоохоронні органи”, - уточнив він.

Як писав УНН, постанови футбольної ТСК вже тричі знімали в Раді з голосування.

Депутати, припускають, що причина в нестачі голосів “за” підтримку повноважень комісії, яка за півроку роботи так і не надала ВР остаточного звіту.

Нагадаємо, що легенди українського футболу Шевченко, Блохін і Бєланов, в контексті скандальної ТСК, звернулися до ВР і закликали нардепів не допускати тиску та політизації футболу.

Українські Національні Новини

Спорт