vitrenka-zavtra-planuyut-vinesti-na-golosuvannya-vtretye-nardep-ivchenko

Вітренка завтра планують "винести" на голосування втретє – нардеп Івченко

 • 12255 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Серед "Слуг народу" зараз йде обговорення з приводу того, щоб винести втретє кандидатуру Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики та віце-прем’єра на голосування завтра. Фракція "Батьківщина" не голосуватиме за його кандидатуру. Але є інформація, що одна з фракцій може дати необхідну кількість голосів. Про це в ефірі Newsone розповів народний депутат від фракції "Батьківщина" Вадим Івченко, передає УНН.

Цитата:

"Я точно знаю, що зараз іде обговорення у "слуг народу" з приводу того, що завтра, можливо, внесуть третій раз Вітренка.
Я, по-перше, не розумію: чому ми повинні третій раз голосувати за людину, коли Рада вже свою думку сказала. (…) Ми перший раз не голосували, другий не голосували і третій, я впевнений, "Батьківщина" не проголосує. Але є інсайд – Вітренку дозволили вести переговори з деякими фракціями напрямку. І я думаю, що одна з фракцій може дати голос за Вітренка", - розповів Івченко.

Деталі

Нардеп пояснив, що не голосував за призначення Вітренка, адже не отримав відповіді на те, яким чином він планує розв'язувати нагальні питання своєї галузі.

"Він як міністр має прийти і сказати – що він зробить для того, щоб зменшити тарифи, ціна була справедливою на газ для населення і теплокомуненерго і показати свою стратегію безпосередньо розвитку енергетичної галузі. (…) Я цього не чув", - підкреслив Івченко.

Доповнення

Нагадаємо, нардепи уже двічі провалили голосування за призначення Юрія Вітренка міністром енергетики. 

Українські Національні Новини

Політика