vitchiznyaniy-biznes-privitav-malyukiv-iz-dnem-zakhistu-ditey

Вітчизняний бізнес привітав малюків із Днем захисту дітей

 • 159852 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Вчора, 1 червня, Україна відзначала Міжнародний день захисту дітей. До святкування долучився вітчизняний соціально відповідальний бізнес, привітавши наймолодших українців зі святом, передає УНН.

Деталі

Мова, серед іншого, про компанію МХП та її бренд "Наша Ряба".

"Саме заради маленьких діточок Наша Ряба об’єднала українських виробників у благодійному проекті "Пакунок МаЛя!"

"Пакунок МаЛя!" — це наша спільна турбота про дітей віком від 6 місяців до 1,5 року.

У кожен пакунок ми зібрали все необхідне для малюка: дитяче харчування "КОКО" від гаранту якості "Наша Ряба", засоби гігієни "Smile" та "Bambik" від корпорації Biosphere Corporation, корисні та смачні солодощі Bob Snail Равлик Боб, дитячу питну воду "Малиш" від ТОВ "Хорольський завод дитячих продуктів харчування", - розповіла керівник відділу комунікацій та бренд маркетингу ПрАТ "МХП" Наталія Коршун.

Партнерами проекту виступили Фонд Маша та Нова пошта. В рамках проекту "Nova poshta humanitarian" фонд та компанія допоможуть в організації чесної та прозорої доставки пакунку тим родинам, хто його зараз потребує найбільше, уточнила Коршун.

Крім того, МХП привітав зі святом діточок, які проживають у селі Морозівка, що на Київщині.

Малюки отримали від компанії фарби і навчилися майструвати ляльку-мотанку у ході благодійного ярмарку, організованому волонтерами "Час Діяти".

Фарби від МХП отримали також дітлахи, що проживають на території Білогірської громади (Хмельниччина).

"За сприяння Благодійного Фонду "МХП-Громаді" та Філії "Рідний край", центр культури і дозвілля Білогірської громади організував фестиваль фарб Холі, який відбувся в рамках мистецької арт-терапії.

Головна мета заходу - сприяти поліпшенню емоційно-психологічного стану дітей, особливо тих, які приїхали в Білогірську громаду з територій, де йдуть бойові дії", - розповіли у прес-службі філії "Рідний край" ПрАТ "Зернопродукт МХП".

Крім того, для дітей організували вибухову кольорову хвилю з фарб, вокальний конкурс,патріотичний флешмоб, цікаві спортивні конкурси, безкоштовну фотосесію з аніматорами центру культури, конкурс малюнка та аквагрим.

"Найактивніші діти за участь у конкурсах отримали чудові подарунки від Благодійного Фонду "МХП –Громаді", - додали у прес-службі філії "Рідний край".

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу