vinom-fragolino-nezakonno-torguvali-v-interneti-dfs

Вином Fragolino незаконно торгували в Інтернеті - ДФС

 • 11607 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Співробітники податкової міліції в Миколаївській області спільно з прикордонниками вилучили з незаконного обігу 2 тис. 570 літрів ігристих вин вартістю понад півмільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби, передає УНН.

У рамках проведення операцій "Акциз-2018" і "Рубіж-2018" встановлено, що одним з підприємців Миколаєва через мережу інтернет реалізуються ігристі вина без наявності ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

За результатами обшуку складського приміщення з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 3672 пляшки (2 тис. 570 літрів) продукції, загальна вартість якої перевищує півмільйона гривень. У ДФС опублікували фото вилученої продукції, судячи з якого через Інтернет незаконно продавали італійське ігристе вино Fragolino.

Щодо правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП, уточнили в ДФС.

Як повідомляв УНН, українці стали частіше обирати алкоголь вітчизняного виробництва. Це стосується як горілки, так і вина.

Нагадаємо, що експерти нещодавно перевірили вітчизняні вина на предмет перевищення вмісту сірчистої кислоти

Згідно з результатами дослідження, 8 з 10 перевірених зразків не перевищили допустимих норм вмісту діоксиду сірки.

Зокрема, це вина таких виробників, як: Shabo, Inkerman, Oreanda, Коктебель, Villa Krim, Bolgrad, Чизай, Коблево.

У винах двох виробників допустимі показники були перевищені: не набагато більше, ніж передбачалося, діоксиду сірки виявилося у вині Chardonnay від Cotnar (25 замість 20 мг/дм3) і Аліготе 2016 від "Виноробного господарства князя Трубецького".

Українські Національні Новини

Економіка