vin-buv-mertviy-u-nogo-zupinilosya-sertse-likar-zbirnoyi-daniyi-pro-intsident-iz-kristianom-eriksenem

Він був майже мертвий, у нього зупинилося серце: лікар збірної Данії про інцидент із Крістіаном Еріксеном

 • 24441 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Лікар збірної Данії з футболу Мортен Боесен підтвердив, що у півзахисника Крістіана Еріксена сталася зупинка серця, коли він втратив свідомість на полі в матчі проти збірної Фінляндії, і що "він майже помер", перш ніж його реанімували, повідомляє УНН із посиланням на Evening Standard.

Деталі

Еріксену зробили серцево-легеневу реанімацію медики під час матчу проти збірної Фінляндії в Копенгагені в суботу після того, як він впав обличчям вниз на поле під час бігу, щоб отримати вкидання.

Данська футбольна асоціація повідомила в неділю вранці, що Еріксен перебуває в стабільному стані і залишиться в лікарні для подальшого обстеження.

Лікар збірної Данії Мортен Боесен сказав в неділю вдень: "Ми повернули його після одного дефібрилятора. Це досить швидко... Наскільки близько ми були? Я не знаю"

У неділю вранці Данська футбольна асоціація опублікувала в Твіттері повідомлення, в якому йшлося: "Сьогодні вранці ми поговорили з Крістіаном Еріксеном, який передав свої вітання своїм товаришам по команді".

Доповнення 

Після відновлення поєдинку збірна Фінляндії перемогла з рахунком 0:1.

Українські Національні Новини

Суспільство