vikradene-z-ukrayini-zerno-vzhe-u-seredzemnomu-mori-rozvidka

Українське зерно, яке вкрали окупанти, вже у Середземному морі – розвідка

 • 157577 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Українська розвідка повідомила, що частина зерна, яке російські окупанти вкрали в Україні, знаходиться у Середземному морі на суховантажних суднах під прапором рф. Імовірно, вантаж доправлять у Сирію, а потім контрабандою до інших країн Близького Сходу. Про це повідомляє УНН із посиланням на головне управління розвідки Міноборони України.

Цитата

"Наразі відомо, що значна частина викрадених з України зернових перебуває на суховантажних суднах під російським прапором в акваторії Середземного моря. Найбільш вірогідна країна призначення вантажу — Сирія. Звідти контрабандою зерно може постачатись до інших країн Близького Сходу", — ідеться у повідомленні.

Деталі

Окупанти продовжують вивозити викрадене в Україні продовольство на території рф та окупованого Криму.

У Пологах Запорізької області зерно та насіння соняшника, які знаходяться в сховищах, готують до транспортування в росію.

З Енергодару в напрямку Кам’янки Дніпровської під охороною військових виїхала колона російських КАМАЗів та DAF завантажених зерном. Кінцевий пункт призначення колони – окупований Крим.

У селі Волохів Яр Харківської області колабораціоністи допомагають окупантам вивозити зерно з ангарів. Зерновози відправляються до російського кордону.

1500 тонн зернових вивезено зерновозами (Кримзернотранс) з Малої Лепетихи Херсонської області до окупованого Криму.

Є інформація, що окрім зерна окупанти вивозять в Крим великі об’єми викрадених в Україні овочів – буряк, картопля, капуста.

Нагадаємо

За словами Зеленського, росія намагається продати зерно, вкрадене на тимчасово захоплених територіях України, іншим країнам. Деякі проявляють інтерес до російських пропозицій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП