vikinula-z-vikna-ogolosheno-pidozru-materi-za-vbivstvo-novonarodzhenoyi-ditini

Викинула з вікна: оголошено підозру матері за вбивство новонародженої дитини

 • 13148 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. У Київській області повідомлено про підозру 20-річній жінці у тому, що вона викинула з вікна сьомого поверху будинку новонароджену дитину. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури області.

"За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури 20-річній жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України, тобто в умисному вбивстві матір’ю своєї новонародженої дитини", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 28 жовтня вагітна жінка, перебуваючи у своїй квартирі, відчула, що у неї розпочинаються пологи. Але замість того, щоб звернутися до лікарів, вона вирішила приховати цей факт від рідних.

"Зайшовши до ванної кімнати, без відповідної допомоги народила там живу, життєздатну, доношену дівчинку. Після цього винесла дитину на балкон та викинула її з вікна сьомого поверху. Внаслідок отриманих травм дитина померла", - повідомили у прокуратурі.

Наступного дня жінку затримали.

Наразі досудове розслідування триває. Питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу вирішуватиметься після завершення її лікування в медичному закладі. За вчинений злочин жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 20-річна жінка вже виховує малолітню доньку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП