vidkrittya-kpvv-na-donbasi-bilya-maryinki-i-stanitsi-luganskoyi-utvorilisya-chergi

Відкриття КПВВ на Донбасі: біля "Мар'їнки" і "Станиці Луганської" утворилися черги

 • 22449 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Біля КПВВ "Мар’їнка" та "Станиця Луганська" з 6-ї ранку збираються охочі перетнути лінію розмежування: наразі у заторах перебувають близько 135 осіб і 55 транспортних засобів. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН

"Сьогодні, об 11:00, згідно з наказом командувача ООС, відновлюється пропуск через лінію розмежування в КПВВ "Мар’їнка" та "Станиця Луганська". Наразі в зазначених КПВВ достатня кількість присутніх змін прикордонних нарядів, які готові до відновлення пропускних операцій. Охочі перетнути лінію розмежування на тимчасово окуповану територію почали збиратися біля КПВВ близько 6-ї години ранку. Станом на 8:30 біля "Станиці Луганської" зібралося 45 осіб, а біля "Мар’їнки" - 55 транспортних засобів (та близько 90 осіб). Серед тих, хто зібрався біля КПВВ, є діти та літні люди", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що не виключено, що бойовики відмовлятимуть в пропуску особам, які перетинатимуть лінію розмежування з боку підконтрольної українській владі території. Щоб не виникало скупчень осіб та транспорту у так званій сірій зоні, пропуск осіб сьогодні буде здійснюватися поступово.

Вказується, що сьогодні пропуск в зазначених КПВВ буде здійснюватися з 11:00 до 14:00 з урахуванням всіх заходів контролю поширення пандемії COVID-19, а пріоритет для пропуску буде надаватись громадянам, які слідують з причин соціально-гуманітарного характеру, у разі наявності підтверджуючих документів, та особам, які слідують для складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Як повідомлялося раніше в УНН, сьогодні у районі ООС частково відновлюється робота КПВВ.

Українські Національні Новини

Суспільство