vidatni-likari-pidtrimali-svogo-kolegu-yakiy-balotuyetsya-v-radu-vid-partiyi-sluga-narodu

Видатні лікарі підтримали свого колегу, який балотується в Раду від партії "Слуга народу"

 • 24957 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. До оновленого складу парламенту повинні увійти провідні освітяни, юристи, економісти, медики. Ті, хто має практичний досвід реалізації реформ в Україні. Один із них — генеральний директор КНП "Чернігівський медичний центр сучасної онкології" Валерій Зуб, який балотується у народні депутати по 209-му округу на Чернігівщині. Про це заявив головний лікар Інституту раку, онкохірург відділення онкопроктології Андрій Безносенко, передає УНН.

"Я за те, щоб до парламенту потрапили виключно професіонали — юристи, освітяни, економісти, медики тощо. Тільки достойні українці, і кандидат Зуб — один із них", - сказав Безносенко.

За його словами, Зуб зробив вагомий внесок у розбудову онкологічної служби України.

"Сьогодні Чернігівський диспансер є одним з найкращих в Україні. Він трансформується, розвивається. Приклад тому — створення відділення променевої терапії з новим обладнанням, яке за останні 5 років з'явилося, мабуть, тільки у цьому онкодиспансері. І це особистий внесок Зуба у розбудову онкологічної служби", - підкреслив він.

Крім того, Зуб проявив себе ефективним менеджером, каже Безносенко.

"Завдяки йому професійність кадрового складу диспансеру за останні 2-3 роки значно зросла. І це його заслуга", - вважає онкохірург.

Підтримку Зубу висловили колишній міністр охорони здоров'я Василь Князевич та головний онколог України Олексій Ковальов.

"Такі, як Валерій Зуб, потрібні українському парламенту", - у свою чергу зауважив Олександр Толстанов, доктор медичних наук, проректор з науково-педагогічної роботи НМАПО імені П. Л. Шупика.

"Парламент взагалі, з моєї точки зору, повинен складатися з високих професіоналів, які не тільки мають вищу освіту, а й відповідний досвід роботи з документами, законотворчої діяльності на різних рівнях, а не просто політичну привабливість або направленість. Тільки високий професіонал може дати можливість змінити або модернізувати ту чи іншу галузь. Я думаю, що Валерій Зуб належить до таких людей", - підсумував він.

Українські Національні Новини

Політика