vid-pereokholodzhennya-na-ternopilschini-pomer-cholovik-1

Від переохолодження на Тернопільщині помер чоловік

 • 9784 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Чоловік у Тернопільській області помер від переохолодження. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

"У реанімаційне відділення Кременецької лікарні із загальним переохолодженням тіла та обмороженими кінцівками бригада екстреної медичної допомоги доправила чоловіка. Проте врятувати життя потерпілому медикам не вдалося. Він помер", - повідомили у поліції.

Про інцидент медсестра приймального відділення повідомила поліцію.

"Як з'ясувалося, загиблий - це житель райцентру, 1949 року народження. Чоловік зловживав алкоголем. Неодноразово потрапляв до лікарні в зимовий період з переохолодженням, а також лікував руки та ноги після обмороження", - вказали у поліції.

Останній рік за чоловіком, як зазначається, доглядала його донька. Жінка повідомила, що батько не зважав на її прохання залишатися дома й вів бродячий спосіб життя, шукаючи будь-якої нагоди, аби випити.

"Востаннє донька бачила тата два тижні тому і самостійно намагалася його розшукати. Проте марно. 17 квітня чоловіка поблизу одного з приватних господарств в селі Горинка помітили люди. Вони й викликали швидку допомогу", - зазначили у поліції.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 115 частина 1 ККУ.

Нагадаємо, у Києві за сезон від переохолодження постраждало понад 100 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП