vibukh-u-fastovi-vidselenikh-meshkantsiv-rozmistyat-u-likarnyakh-ta-litseyakh

Вибух у Фастові: відселених мешканців розмістять у лікарнях та ліцеях

 • 9439 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Для відселених мешканців будинку у Фастові Київської області, у якому сьогодні вранці прогримів вибух, підготували 100 місць для тимчасового проживання. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Будинок повністю відключений від електро-, газо- та теплопостачання. Підготовлено 100 місць (у двох лікарнях та ліцеї) для тимчасового проживання відселених мешканців будинку. Розгорнуто пункт обігріву", – йдеться в повідомленні.

Як уточнили у відділі комунікації управління обласної поліції, у Фастові створений оперативний штаб з ліквідації наслідків руйнації будинку та подальшого розселення евакуйованих мешканців.

Нагадаємо, вибух на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку у місті Фастів Київської області стався сьогодні вранці. За попередніми даними, це був вибух побутового газу без подальшого горіння. З будинку евакуювали 10 людей.

Наразі відомо про одного постраждалого: чоловік випав з 5-го поверху будинку, в результаті чого отримав травму ноги. Рятувальники проводять роботи з пошуку людей, які можливо перебувають під завалами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП