veladis-peredala-tsigarok-dlya-zsu-na-10-mln-grn-kurinnya-dopomagaye-znischuvati-okupantiv

Veladis передала цигарок для ЗСУ на 400 млн грн - куріння допомагає знищувати окупантів

 • 393980 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Компанія Veladis домовилась з американським постачальником тютюнових виробів про надання допомоги Збройним Силам України у вигляді партії цигарок на 400 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН.

Цитата

«Керівництву компаній вдалося домовитись з великим американським виробником тютюнових виробів про надання допомоги ЗСУ у вигляді великої партії цигарок на суму 400 млн грн, спеціально виготовлених для потреб ЗСУ з відповідним маркуванням, організувати логістику та доставку в Україну. Хоч паління і шкідливе для здоров'я, але хлопцям на передовій вони дуже знадобляться», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Окрім того, Veladis надали гуманітарну допомогу своєю продукцією на 6 млн грн. Її направили у різні організації, такі як: Товариство Червоного Хреста, Підрозділам Національної гвардії, Нацполіції та Збройним Силам України, Державній прикордонній службі та ще багатьом благодійним фондам.

Довідка

Veladis - один з найбільших виробників рибної продукції країни. Виробництвом та реалізацією продукції займаються ТОВ “Компанія Стінгрей» та ТОВ «Альбакор».

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу