vbivstvo-sheremeta-dopitano-ponad-3-5-tis-osib

Вбивство Шеремета: допитано понад 3,5 тис. осіб

 • 6759 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Слідчі у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета отримали дозвіл на проведення 146 негласних слідчих розшукових дій, левова частка з яких виконується до сьогоднішнього дня. Про це сказав Голова Національної поліції Сергій Князєв під час доповіді представників правоохоронних органів про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, передає кореспондент УНН.

"Встановлено та відпрацьовано всі автомобілі, які потрапили в поле зору Національної поліції, а також їх власники. Відпрацювання території на місці вибуху: встановлено 577 житлових будинків та відпрацьовано 4271 квартиру громадян. Допитано понад 3,5 тис. осіб, які представляли б на нашу думку в різні часи інтерес. Ми не враховуємо людей, з якими не спілкувались, або їхня інформація не принесла результату. Виконано 26 комплексних експертиз. На підставі отриманих ухвал суду у операторів зв’язку отримано інформацію по майже 44 тис. абонентських номерів, 15 тис. серійних номерів телефонів, 400 моніторингів, у кожному з яких від 4 до 200 тис. з’єднань", - сказав Князєв.

З його слів, аналогічна робота з цього питання ще триває.

"В суді отримано дозвіл на проведення 146 негласних слідчих розшукових дій, левова частка з яких виконується до сьогоднішнього дня. З метою збереження доказової бази 28 червня поточного року повторно отримано ухвалу суду на накладення арешту на інформацію всіх операторів мобільного зв’язку з січня по серпень 2016 року", - додав він.

Як повідомляв УНН, голова Національної поліції Сергій Князєв запропонував Президенту України Володимиру Зеленському доповісти інформацію з обмеженим доступом у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета

Як повідомляв УНН, 20 липня 2016 року біля 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП