vbivstvo-politseyskogo-u-dnipri-zatrimali-organizatora-rozbiynogo-napadu

Вбивство поліцейського у Дніпрі під час розслідування: затримали організатора розбійного нападу

 • 14029 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. У Києві затримали організатора розбійного нападу, у результаті якого під час розслідування справи у липні 2020 року вбили одного із поліцейських. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС України.

"Поліція Дніпра затримала організатора розбійного нападу, під час розслідування якого загинув поліцейський. Підозрюваний разом зі спільником спланували злочин, в ході якого, погрожуючи зброєю, заволоділи грошима підприємства у сумі близько 3 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розбійний напад стався 19 червня у місті Дніпро. Цього ж дня, затримуючи підозрюваного, старший лейтенант поліції Дарвін Потуданський отримав смертельне поранення та загинув на руках у свого напарника. Поліцейські провели ряд слідчих та розшукових заходів, в ході яких з’ясували місце перебування другого фігуранта справи.

"Сьогодні, 15 жовтня, чоловіка затримали у місті Києві в орендованій квартирі, де він переховувався від поліції. Встановлено, що одразу після скоєння злочину 47-річний співучасник злочину забрав половину грошей та втік з міста", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі чоловіку, якого підозрюють у вбивстві поліцейського, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв УНН раніше, вбивству поліцейського у Дніпрі передував розбійний напад, у результаті якого зловмиснику вдалося заволодіти грошима.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП