vaks-zavtra-rozglyane-klopotannya-pro-vidstoronennya-muntyana-z-posadi-golovi-chernivetskoyi-oblradi

ВАКС завтра розгляне клопотання про відсторонення Мунтяна з посади голови Чернівецької облради

 • 12062 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд завтра планує розглянути клопотання щодо відсторонення від посади голови Чернівецької облради Івана Мунтяна, якого підозрюють у отриманні 180 тис. доларів хабара. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Так, повідомляється, що 18 лютого о 16:10 відбудеться розгляд клопотання щодо відсторонення від посади голови Чернівецької облради.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі понад 10 млн грн голові Чернівецької обласної ради Івану Мунтяну, якого підозрюють у отриманні 180 тис. доларів хабара.

Як повідомлялося, САП просила суд взяти голову Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна під варту з альтернативою внесення застави у понад 15 млн грн.

Нагадаємо, голові Чернівецької облради повідомлено про підозру в отриманні 180 тис. доларів хабара.

Як повідомлялося, слідством встановлено, що у липні минулого року очільник Чернівецької облради висловив прохання одному із підприємців Чернівецької області надати йому неправомірну вигоду у сумі 400 тис. доларів за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП