vaks-sogodni-doslidiv-odin-tom-dokaziv-u-spravi-eksgolovi-rakhunkovoyi-palati

ВАКС сьогодні дослідив один том доказів у справі ексголови Рахункової палати

 • 12909 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд сьогодні дослідив один том письмових доказів у справі щодо обвинувачення колишнього голови та члена Рахункової палати Романа Магути та його племінника у заволодінні державним майном, а саме квартирою вартістю майже 1,4 млн гривень. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

Цитата:

"Зокрема на засіданні досліджено 1 том письмових доказів, матеріали якого стосуються фактичного некористування службовим житлом, виданого Рахунковою палатою своєму грошовому контролеру - члену Рахункової Палати, та взагалі відсутністю потреб вказаної особи у такому житлі",- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наступне засідання призначено на 14:00 11 березня 2021 року.

Варто нагадати

Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду справу щодо обвинувачення колишнього голови та члена Рахункової Палати Романа Магути та його племінника у заволодінні державним майном, а саме квартирою вартістю майже 1,4 млн гривень.

Нагадаємо, за версією слідства, у 2014-2015 роках вказані особи здійснили протиправні приватизацію та відчуження двокімнатної службової квартири. Згідно з обвинувальним актом, сума завданої шкоди державі складає 1 390 532 грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП