vaks-rozglyane-spravu-trukhanova-1-listopada

ВАКС розгляне справу Труханова 1 листопада

 • 10934 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд проведе підготовче судове засідання у справі стосовно міського голови Одеси Геннадія Труханова, якого обвинувачують у недостовірному декларуванні. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС у Facebook.

Так, учора, 22 жовтня, до ВАКС надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням міського голови Одеси у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) КК України.

"Ухвалою ВАКС відсьогодні, 23 жовтня, призначено підготовче судове засідання. Судовий розгляд відбудеться 1 листопада 2019 року о 14:00", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, 9 липня колегія суддів Малиновського районного суду Одеси визнала невинуватим мера Одеси Геннадія Труханова та підлеглих у заволодінні 185 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу "Краян".

Прокурори САП заявляли, що збираються подавати апеляцію через вирок.

15 липня Приморський районний суд Одеси призначив до розгляду справу стосовно Одеського міського голови Геннадія Труханова, якого обвинувачують у недостовірному декларуванні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП