v-ukrzaliznitsi-poyasnili-chomu-poyizd-z-polschi-zastryag-na-shlyakhu-do-kiyeva

В "Укрзалізниці" пояснили, чому поїзд з Польщі застряг на шляху до Києва

 • 32555 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Швидкісний потяг "Інтерсіті" сполученням "Перемишль - Київ" здійснив 6 січня три незаплановані зупинки на шляху до Києва через негоду. Про це повідомив департамент інформаційної політики та зв’язків з громадськістю АТ "Укрзалізниця" у відповідь на запит журналіста УНН.

"Проведеним розслідуванням встановлено, що на дільниці Львів – Київ-Пасажирський в добу 06.01.2019, поїзд №706 сполученням Перемишль – Київ мав 3 незапланованих зупинки, які стали можливими в наслідок несприятливих погодних умов", - йдеться у відповіді на запит.

При цьому, як уточнили в УЗ, на ділянці з Перемишля до Львова незапланованих зупинок не було. Однак потяг прибув до Львова із запізненням у майже 40 хвилин.

"Через затримку польськими залізничниками на території Республіки Польща, поїзд №706 перетнув Державний кордон України о 18:05 з загальною затримкою на 39 хвилин від діючого розкладу. До станції Львів поїзд №706 прибув о 19:13 хв. з затримкою на 37 хвилин", - пояснив залізничний перевізник.

До кінцевої станції у Києві потяг прибув із запізненням на одну годину 27 хвилин.

Як повідомляв УНН, 6 січня "Інтерсіті" сполученням "Перемишль – Київ" кілька разів здійснив незаплановану зупинку на шляху до Києва. При чому причину пасажирам не повідомили.

Українські Національні Новини

Суспільство