v-ukrayini-viluchili-2-tonni-alkogolnogo-falsifikatu

В Україні вилучили 2 тонни алкогольного фальсифікату

 • 10030 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Після низки санкціонованих обшуків на Житомирщині та Вінниччині поліцейськими вилучено тонну спирту, 600 л коньяку та ще майже 400 л горілки та вина, ймовірно, підроблених. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Житомирської області, передає УНН.

Встановлено, що "ділки" організували реалізацію напоїв невеликими партіями через торгівельні мережі та заклади громадського харчування на території Житомирщини. Нині поліцейські у ході слідчо-розшукових заходів продовжують викриття всієї мережі збуту підакцизних товарів.

"Загалом під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили 1000 л спирту, 600 літрів коньяку, 370 - горілки та вина, барвники, обладнання для незаконного виробництва фальсифікату алкоголю, апарат для дистиляції води, підготовлену для розливу тару загальним об’ємом 2000 літрів та інше устаткування, у тому числі для пакування підробки", - додали правоохоронці.

Найближчим часом членам злочинної групи буде оголошено про підозру у вчиненні вказаного кримінального діяння за частиною 2 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) КК України. Відтак, їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Нагадаємо, на початку місяця в Львівській області виявили підробний алкоголь на понад 5,2 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП