v-rezultati-vibukhu-v-zhitlovomu-budinku-na-zakhodi-nimechchini-postrazhdali-pyatero-lyudey

В результаті вибуху в житловому будинку на заході Німеччини постраждали п'ятеро людей

 • 8900 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Вибух стався в житловому будинку в місті Вупперталь у федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія на заході Німеччини. Щонайменше п'ятеро людей отримали поранення, деякі з них серйозні. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Вчора ввечері близько 23:50 (00:50 за київським часом у неділю - ред.) очевидці повідомили поліції про пожежу в багатоквартирному будинку на вулиці Леннепер-Штрассе в (районе- редю) Вупперталь-Лангерфельд. ​​... по першими даними спочатку стався вибух, який майже повністю зруйнував будівлю. ... Щонайменше п'ять осіб були поранені в результаті події, кілька з них у важкому стані", - йдеться в повідомленні місцевої поліції.

Поліція не виключає, що в зруйнованому будові можуть залишатися люди. Станом на 07:30 за київським часом загоряння ще не вдалося ліквідувати, пожежники не змогли проникнути в будівлю через небезпеку подальшого обвалення.

На даний момент причини вибуху не відомі, ведеться розслідування.

Як повідомляв УНН, в столиці Ефіопії вранці 23 червня в результаті вибуху гранати на акції в підтримку нового прем'єра 154 людини постраждали і один загинув. Десять постраждалих знаходяться в критичному стані.

Українські Національні Новини

Новини Світу