v-ordlo-pochavsya-noviy-etap-pasportizatsiyi-naselennya-rozvidka

В ОРДЛО почався новий етап паспортизації населення - розвідка

 • 15206 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. На окупованих територіях на Донбасі розпочався новий етап паспортизації населення. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк із посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях розпочали черговий етап кампанії паспортизації населення", - розповів Праута.

Для створення електронної бази даних уточнюється облік місцевих жителів, які не здали паспорти громадян України в обмін на реєстраційні документи квазіутворень.

При цьому, пенсіонерам вже надсилаються погрози про припинення виплат пенсій з 31 березня 2020 року у разі відсутності документу про вилучення українського паспорту.

"Крім того, російським окупаційним командуванням узагальнюється інформація про військовослужбовців 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, яким з різних причин відмовлено в отриманні паспорту громадянина Росії, для звільнення їх з військової служби до кінця цього року", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, за даними Головного управління розвідки, на окуповані території з РФ таємно переміщують підрозділи "казачих формувань".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП