v-olimpiyskomu-ne-otrimuvali-ofitsiynogo-zvernennya-schodo-debativ

В "Олімпійському" не отримували офіційного звернення щодо дебатів

 • 10712 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Керівництво НСК "Олімпійський" не отримувало офіційного звернення щодо проведення дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Про це під час прес-конференції повідомив заступник генерального директора НСК Віктор Анісімов, передає кореспондент УНН.

"На сьогодні ми не отримали жодного офіційного звернення щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський" – ні від ЦВК, ні від "Суспільного телебачення" як організатора дебатів по законодавству запитів не надходило", - зазначив Анісімов.

Він додав, що вартість проведення дебатів на НСК "Олімпійський" визначити поки неможливо, тому що нема технічного завдання, щоб належним чином провести дебати.

"Разом з тим, НСК "Олімпійський" має всі технічні можливості, щоб провести дебати на вищому рівні", - додав Анісімов.

За його словами, для того, щоб організувати дебати на НСК "Олімпійський", потрібно, щоб заявка з технічним завданням надійшла хоча б за два дні до їхнього проведення.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію прийняв чинний Глава держави, кандидат у президент Петро Порошенко, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що НСТУ починає перемовини з кандидатами у президенти щодо організації їхніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Речник МВС України Артем Шевченко запевнив, що правоохоронні органи без проблем зможуть забезпечити охорону публічного порядку і безпеку на НСК "Олімпійський" під час проведення дебатів кандидатів у президенти.

У мережі "ОПОРА" прокоментували можливість проведення дебатів на "Олімпійському".

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців. У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня.

Українські Національні Новини

Політика