v-ofisi-prezidenta-poki-ne-gotovi-nazvati-datu-pereyizdu-v-ukrayinskiy-dim

В Офісі Президента поки не готові назвати дату переїзду в Український дім

 • 19654 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. В Офісі Президента України поки не готові назвати дату переїзду в Український дім. Так само не називають й вартості такого переїзду. Єдине на чому наголошують - гроші із держбюджету не витрачатимуть. Про це у коментарі УНН повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Богдан.

“Коли проект буде готовий, коли будуть проведені оцінки матеріальні...”, — зазначив голова Офісу Президента України Андрій Богдан, відповідаючи на запитання, коли чекати переїзду Офісу Президента в Український дім.

Разом з тим, навіть орієнтовну дату переїзду він не назвав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс Президента не обговорював з КМДА ідею створення пішохідної зони на Європейській площі

Так само він не став оцінювати й вартість переїзду. Проте наголосив, що кошти на це з державного бюджету не виділятимуть.

“У проекті має бути зазначено (вартість — ред.). Я не будівельник і не архітектор... Коли буде відомо і буде якась цифра — повідомимо”, — сказав Богдан.

Нагадаємо, наприкінці червня Адміністрація Президента України повідомила про плани переїзду в Український дім, розташований на Європейській площі, та змінює назву. Будівлю на Банковій віддадуть Національному художньому музею.

Українські Національні Новини

Політика