v-ochikuvanni-sanktsiy-putin-nazvav-diyi-ssha-bezgluzdimi-i-kontrproduktivnimi

В очікуванні санкцій: Путін назвав дії США безглуздими і контрпродуктивними

 • 8645 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Нові санкції США проти Росії, які сьогодні наберуть чинності, є контрпродуктивними. Про це заявив президент Росії Володимир Путін, передає УНН з посиланням на "Коммерсант".

"Що стосується санкцій, то це дії контрпродуктивні і безглузді, особливо щодо такої країни, як Росія", - сказав пан Путін на прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо.

За його словами, справа не тільки в позиції президента США, але і в позиції "керівного класу в широкому сенсі цього слова".

"Сподіваюся, що усвідомлення того, що ця політика не має перспектив, все-таки коли-небудь прийде до наших американських партнерів і ми почнемо співпрацювати в нормальному режимі", - додав президент Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Конгрес може ввести нові санкції проти Росії після проміжних виборів

Зазначимо, сьогодні очікується перший пакет нових американських санкцій проти Росії. Їх введуть у зв'язку зі справою про отруєння колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері. Серед очікуваних заходів - повна заборона на експорт в Росію електронних пристроїв і комплектуючих подвійного призначення, в тому числі для оборонної промисловості.

Українські Національні Новини

Новини Світу