v-oae-pidtverdili-shist-novikh-vipadkiv-koronavirusu-sered-infikovanikh-dvoye-rosiyan

В ОАЕ підтвердили шість нових випадків коронавірусу: серед інфікованих - двоє росіян

 • 14504 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Шість нових випадків захворювання на коронавірус підтверджені в Абу-Дабі, столиці ОАЕ. Серед інфікованих - учасники міжнародного велотурніру, в тому числі двоє громадян РФ. Про це інформує УНН із посиланням на Reuters та офіційну заяву МОЗ ОАЕ.

Зазначається, що нові шість випадків коронавірусу зафіксовані після двох раніше зареєстрованих, які були зафіксовані під час велотурніру в Абу-Дабі. Турнір був зупинений минулого тижня. Учасники турніру, в тому числі чотириразовий чемпіон "Тур де Франс", британець Кріс Фрум, були ізольовані в готелі.

Спортсменам дозволили покинути територію готелю, після того, як було проведено 167 тестів на наявність вірусу. Результати виявилися негативними. Проте, деякі команди залишилися в Абу-Дабі, після чого були виявлені нові шість випадків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епідемія COVID-19: у коронавірусу виявили два підтипи, один з яких заразніший.

Міністерство охорони здоров’я та профілактики Еміратів (MoHAP) повідомило про подробиці нових шести випадків коронавірусу. Двоє інфікованих – італійці, ще двоє – росіяни, німець та колумбієць. Нові шість випадків у відомстві пов'язують із двома попередніми.

За даними міністерства, інфіковані перебувають у стабільному стані та отримують необхідну медичну допомогу.

Відомо, що в Абу-Дабі, обстежили всіх осіб у двох готелях, в яких запроваджений карантин та які мали прямий контакт з інфікованими. Спортсменам та командам, чиї тести виявились негативними, дозволили виїхати з готелів.

Як повідомлялося раніше в УНН, в ОАЕ закрили дитсадки через коронавірус.

Українські Національні Новини

Здоров'я