v-kiyevi-u-metro-v-godini-pik-obmezhuyut-vkhid-na-deyaki-stantsiyi-klichko

В Києві у метро в години пік обмежують вхід на деякі станції – Кличко

 • 20474 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. У Києві, щоби не допускати великого скупчення людей, у метро в години пік обмежують вхід на деякі станції. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Збільшився за останні дні пасажиропотік в метро. Він вже становить майже 800 тисяч пасажирів щодня. Нагадаю, спочатку, після відновлення роботи, метро перевозило в середньому до 500 тисяч людей. Тобто, ризик заразитися в транспорті – збільшується", – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, для того щоб не допустити великого скупчення людей в метро у годину пік обмежують вхід на деякі станції метро.

"Не закривають, а обмежують – коли станція працює на одні або двоє дверей на вхід. На сьогодні кількість пасажирів збільшилася на 5 станціях метрополітену. Тому вони – під особливим контролем. Це станції "Житомирська", "Святошин", "Чернігівська", "Лісова", та "Почайна". Саме на них зростає пасажиропотік останніми днями", – сказав Кличко.

Також Кличко зазначив, що збільшився пасажиропотік й у наземному транспорті.

"Якщо в перші дні після відновлення роботи, наземний громадський транспорт перевозив не більше 200 тисяч пасажирів, то, наприклад, учора ця цифра становила 575 тисяч осіб. Щодня на маршрути виходять: 350 автобусів, майже 330 тролейбусів та понад 260 трамваїв комунального підприємства "Київпастранс". Працюють і приватні перевізники", – повідомив мер столиці.

Нагадаємо, у столиці за добу коронавірус підтвердили у 82 осіб, серед них 14 медиків.

Українські Національні Новини

Київ