v-izyumi-stalasya-dtp-iz-politseyskim-avtomobilem-ye-postrazhdali

В Ізюмі сталася ДТП із поліцейським автомобілем, є постраждалі

 • 11779 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У місті Ізюм Харківської області зіткнулися легковий автомобіль та службове авто поліції, внаслідок чого двоє працівників поліції зараз у лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, 20 липня близько 14:45 до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Правди та Чумацької у місті Ізюм сталася ДТП за участю службового транспорту поліції.

"Попередньо встановлено, що екіпаж у складі двох співробітників поліції їхав на виклик в автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Назустріч йому з Харкова по автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" рухався транспортний засіб Ford, який не пропустив поліцейську автівку і внаслідок чого відбулося лобове зіткнення", - йдеться в повідомленні.

У результаті автопригоди двоє працівників поліції з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Ізюмської центральної міської лікарні.

"На даний час вони у тяжкому стані перебувають у лікарні", - уточнили в поліції.

Водія та трьох пасажирів Ford також доставили до медичної установи. Після надання першої медичної допомоги їх відпустили додому.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Ізюмського відділу поліції. На даний час проводяться першочергові слідчі дії для встановлення усіх обставин аварії.

Нагадаємо, під Києвом автомобіль збив на смерть трьох пішоходів, які переходили дорогу у невстановленому місці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП