v-ivano-frankivskiy-oblasti-chastkovo-obvalivsya-mist

В Івано-Франківській області частково обвалився міст

 • 22958 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Вчора у селі Люча на Прикарпатті внаслідок інтенсивних опадів відбулося просідання та часткове обвалення автомобільного мосту через місцевий потічок Рушір. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Управління з питань цивільного захисту місцевої ОДА.

Інцидент стався 25 червня об 11:51.

"Поступило повідомлення від сільського голови села Люча Косівського району про те, що внаслідок інтенсивних опадів, які спостерігалися 23 та 24 червня на території Косівського району, відбулося підняття рівня води в місцевому потічку Рушір, який впадає в річку Лючка, в результаті чого відбулося просідання та часткове обвалення автомобільного мосту через місцевий потічок Рушір в селі Люча на автодорозі місцевого значення", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у зв’язку з цим частково відсутній під’їзд до села Космач та присілка Люча-Рушір, об’їзд можливий через село Прокурава - близько 35 км.

Згідно з повідомленням, органами місцевого самоврядування вживаються заходи з відновлення автомобільного сполучення з населеними пунктами.

Нагадаємо, 23 травня на Закарпатті паводкова хвиля обвалила міст.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП