v-internet-zlili-spoyleri-novikh-mesnikiv

В інтернет злили "спойлери" нових "Месників"

 • 14209 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. В мережі Інтренет з'явилось щонайменше два уривки нового блокбастеру від Marvel - "Месники: Завершення". Ролики низької якості являють собою екранні копії, та розкривають ключові сюжетні подробиці стрічки. Про це повідомляє УНН з посиланням на DTF.

Згідно із інформацією видання, ролики з'явились у Twitter, та Vimeo, звідки вже були видалені за запитом Disney. Зазначається також, що уривки потрапили в російську соцмережу "Вконтакте", де ними вже займається служба підтримки.

Звідки стався витік, поки незрозуміло. Інформація в джерелах різниться - хтось каже, що найяскравіші фрагменти картини показували партнерам Disney, а хтось - що студія проводила останні тестові скринінги для фанатів. Ролики також були залиті на Telegram-канал спільноти 2ch. Користувачам рекомендується утриматися від перегляду нелегальних копій фільму.

Нагадаємо, 2 квітня Marvel випустила новий трейлер фільму "Месники: Завершення", в якому показали повернення Таноса, головного антагоніста попередньої частини. В цей же день в США і Канаді шанувальники кіновсесвіту Marvel обвалили сайти кінотеатрів після старту ранніх продажів квитків на стрічку. У США нові "Месники" поставили абсолютний історичний рекорд з продажу квитків за першу годину. В Україні фільм вийде в прокат 25 квітня. 

Раніше УНН повідомляв, що Marvel опублікувала постери героїв фільму "Месники: Завершення".

Українські Національні Новини

Новини Світу