v-indoneziyi-rozshirili-poshuki-zagiblikh-pid-chas-avariyi-boeing

В Індонезії розширили пошуки загиблих під час аварії Boeing

 • 9151 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. В Індонезії розширена зона пошуків загиблих в результаті аварії Boeing 737 авіакомпанії Lion Air. Про це повідомляє УНН з посиланням на Анадолу.

"Зона пошуково-рятувальних робіт біля узбережжя округу Караванг індонезійської провінції Західна Ява розширена з п'яти до 10 морських миль", - повідомив глава Національного агентства Індонезії з пошуку і порятунку (BASARNAS) Мухаммад Сяугі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Індонезії розповіли про проблеми з літаком Lion Air за день до падіння

За його словами, водолази намагаються виявити останки загиблих і уламки корпусу літака на глибині 35 метрів, щоб знайти чорну скриньку.

Як повідомляє влада регіону, до теперішнього часу в лікарню доставлено 26 мішків з фрагментами тіл і особистими речами загиблих пасажирів.

Як повідомляв УНН, рятувальники виявили останки 24 загиблих, близько індонезійської столиці Джакарти в районі, де в понеділок через 13 хвилин після зльоту впав індонезійська пасажирський літак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото знайдених речей після падіння літака Lion Air

Нагадаємо, про катастрофу літака Lion Air стало відомо в понеділок, 29 жовтня. Він зник з радарів через 13 хвилин після зльоту. На борту літака знаходилися 189 осіб, серед яких двоє немовлят і ще одна дитина.

За повідомленням МЗС, українців немає в списках пасажирів і членів екіпажу індонезійського літака Lion Air.

Українські Національні Новини

Новини Світу