v-amerikanskomu-kongresi-pobilshalo-druziv-ukrayini

В американському Конгресі побільшало друзів України

 • 8338 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Конгресмена-демократа від штату Іллінойс Майкла Квиглі було обрано новим співголовою групи дружби з Україною у Палаті представників Конгресу США. Про це повідомило Посольство України в США у Facebook, передає УНН

"Двопалатна і двопартійна підтримка України продовжує зміцнюватися у Конгресі США нового скликання. З приємністю вітаємо обрання конгресмена-демократа від штату Іллінойс Майкла Квиглі новим Співголовою Конгресового українського кокусу – групи дружби з Україною у Палаті представників Конгресу США", - зазначили в посольстві.

Крім того, за інформацією дипломатів, сенатор від Республіканської партії зі штату Айова Джоні Ернст вирішив долучитися до Сенатського українського кокусу.

"Покладаємося на подальшу плідну співпрацю з конгресменом Квіглі та сенатором Ернст у зміцненні українсько-американського стратегічного партнерства та міжпарламентського діалогу", - додали в посольстві.

Як повідомляв УНН, у листопаді минулого року у місті Вашингтон розпочала свою роботу Комісія стратегічного партнерства Україна-США.

Українські Національні Новини

Політика