usik-stav-ambasadorom-platformi-united24

Усик став амбасадором платформи United24

 • 267235 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Український боксер, володар титулів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик став амбасадором United24. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

"Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі, чемпіон світу у суперважкій вазі Олександр Усик став амбасадором фандрейзингової платформи United24. Олександр підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення. Відтепер допомагатиме у підтримці напряму "Відбудова України", - наголосив Зеленський.

Він додав, що Усик, насамперед зосередиться на відбудові Київської області, дe вже втілює інфраструктурні проекти.

"Олександр Усик — переможний символ України! Дякуємо за підтримку і долучення до глобальної ініціативи!", - написав Зеленський у Telegram.

Доповнення

У своєму традиційному відеозверненні президент України наголосив, що державна фандрейзингова платформа United24 зібрала вже понад 200 мільйонів доларів від людей із десятків країн.

Зеленський нагадав, що амбасадорами разом з Усиком уже є Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Imagine Dragons, креативний директор Balenciaga Демна, Лієв Шрайбер, Барбра Стрейзанд і Марк Гемілл.

Довідка 

United24 (укр. Об'єднані24) — глобальна ініціатива з підтримки України, запущена 5 травня 2022 року українською владою під час російсько-української війни; фандрайзингова платформа.

Нагадаємо

За перший місяць роботи через United24 зібрано понад півтора мільярда гривень.

Українські Національні Новини

Суспільство