usi-rozumiyut-khto-ye-dzherelom-usogo-brudnogo-zelenskiy-vidpoviv-na-telefonnu-karusel-shoygu-ta-zayavi-pro-bombu-ukrayini

Усі розуміють, хто є джерелом усього брудного: Зеленський відповів на "телефонну карусель" шойгу та заяви про "бомбу" України

 • 241416 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський потролив міністра оборони рф і його "телефонну карусель",  а також, відповідаючи на заяви про "брудну бомбу" України, наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного", передає УНН.

Цитата

"Коли сьогодні російський міністр оборони влаштовує телефонну карусель і обдзвонює іноземних міністрів із розповідями про так звану брудну ядерну бомбу, усі все добре розуміють. Розуміють, хто є джерелом усього брудного, що тільки можна уявити в цій війні", - зазначив Зеленський у відеозверненні, яке оприлюднив у Telegram.

За його словами, усюди, куди росія принесла смерть і деградацію, ми повертаємо нормальне життя. Саме це – про українців. Там, де Україна, – ніколи не знищується життя.

Додамо

"А ось там, куди приходить росія, вона всюди залишає по собі масові могили, катівні, зруйновані міста й села, заміновану землю, знищену інфраструктуру і природні катастрофи. І якщо хтось і може застосувати ядерну зброю у нашій частині Європи, то це лише один субʼєкт – і цей субʼєкт як раз і наказав товаришу шойгу кудись там телефонувати", - зазначив Зеленський.

Президент вважає, що "зараз світ повинен максимально жорстко відреагувати".

"Якщо росія підготувала чергове підняття ставок і черговий ескалаційний крок – вона вже зараз, превентивно і до будь-якого нового свого "бруду", має побачити, що світ це не проковтне", - резюмував Зеленський.

Раніше

шойгу почав розповідати про "брудну бомбу" України. У Києві назвали заяви рф брехнею та абсурдом.

Українські Національні Новини

Політика