usi-postrazhdali-vid-poveni-v-chernivetskiy-oblasti-otrimali-kompensatsiyi-zelenskiy

Усі постраждалі від повені в Чернівецькій області отримали компенсації – Зеленський

 • 13850 переглядiв

КИЕВ. 2 октября. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що всі постраждалі внаслідок стихійного лиха влітку цього року в Чернівецькій області отримали компенсацію від держави, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента.

“Що стосується Чернівців, то ми виділили 460 млн грн. І найголовніше, що крім того, що зараз у процесі відновлення інфраструктура, всі люди отримали компенсацію”, – сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що на всю Західну Україну, де від повені постраждало місцеве населення та інфраструктурні об’єкти, в цілому виділено близько 1,5 млрд грн.

Зазначається, що за рахунок коштів, виділених з державного бюджету, в Чернівецькій області відновлюється дев'ять бюджетних установ та об’єктів соціальної сфери, 41 дорога загального користування місцевого значення, 187 комунальних доріг, мости й мостові переходи та берегоукріплювальні об’єкти. На всіх об’єктах роботи планується завершити протягом жовтня-листопада 2020 року.

Нагадаємо, у червні через негоду у західних областях України почалися паводки. Було знеструмлено 120 населених пунктів, підтопило понад 187 населених пунктів. Внаслідок паводків загинули 3 особи, ще трьох вважали зниклими безвісти.

Українські Національні Новини

Політика