uryad-zatverdiv-poryadok-vikoristannya-koshtiv-fondu-likvidatsiyi-naslidkiv-zbroynoyi-agresiyi-rf

Уряд затвердив порядок використання коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф

 • 945693 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Кабінет Міністрів України затвердив порядок використання коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії росії, які зокрема, будуть спрямовуватися на будівництво громадських будівель та капітальний ремонт обʼєктів критичної інфраструктури. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram, передає УНН.

Цитата

«Затверджено Порядок використання коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії», - написав Мельничук.

Деталі

За його словами, передбачено, що кошти фонду будуть спрямовуватись на будівництво громадських будівель (з урахуванням вимог безпеки щодо захисних споруд цивільного захисту), захисних споруд цивільного захисту; реконструкцію, капітальний ремонт обʼєктів критичної інфраструктури; нове будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт, розроблення проектної (проектно-кошторисної) документації будівель для забезпечення житлом ВПО та осіб, які втратили його внаслідок воєнних дій.

Також за його словами, на розроблення проектної (проектно-кошторисної) документації для обʼєктів, які зруйновано внаслідок збройної агресії рф, закупівлю шкільних автобусів, спеціального транспорту для закладів охорони здоровʼя та комунальних підприємств з благоустрою територій; придбання житлових приміщень, садових та дачних будинків для громадян України, відповідні обʼєкти нерухомого майна, обʼєкти будівництва (їх складові частини) яких знищено внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф.

Доповнення

Зеленський підписав закон про створення фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф.

Українські Національні Новини

Політика