uryad-virishiv-ogolositi-konkurs-na-zamischennya-posadi-golovi-naftogazu

Уряд вирішив оголосити конкурс на заміщення посади голови "Нафтогазу"

 • 14689 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Уряд ухвалив рішення оголосити з 23 березня конкурс на заміщення посади голови правління НАК "Нафтогаз Україна". Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Як ви знаєте, 22 березня добігає контракт голови правління НАК "Нафтогаз України". Ми сьогодні ухвалюємо рішення про те, щоб з 23 березня оголосити конкурс публічний, відкритий на посаду голови правління НАК "Нафтогаз Україна", - зазначив прем'єр.

За його словами, цей конкурс буде проведено за участі міжнародних партнерів України.

При цьому він додав, що уряд також звернеться до наглядової ради НАКу для укладання нового контракту з новим головою компанії.

Нагадаємо, наглядова рада НАК "Нафтогаз Україна" раніше повідомляла, що юридично не оформила рішення про продовження контракту із нинішнім головою правління після 22 березня.

В січні уряд заявив, що контракт з правлінням НАК "Нафтогаз України" припинить свою дію з 22 березня 2019 року, після чого буде укладений новий – який передбачатиме нові "нормальні" зарплати для керівництва компанії.

Українські Національні Новини

Політика