uryad-skasuvav-obyednannya-mtot-ta-minveteraniv

Уряд скасував об'єднання МТОТ та Мінветеранів

 • 28777 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Кабінет міністрів ухвалив рішення, згідно з яким в Україні знову з'явилися Міністерство у справах ветеранів та Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, після того, як їх торік об'єднували. Про це йдеться в урядовій постанові №212 від 11 березня, передає УНН.

"Відмінити рішення про реорганізацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб шляхом приєднання до Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб", - йдеться у тексті рішення уряду.

Так, доручено перейменувати Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України на Міністерство у справах ветеранів України, а Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України на Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Як вказано, забезпечення діяльності цих двох міністерств у 2020 році здійснюється в межах видатків, передбачених на забезпечення діяльності Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, уряд реорганізував низку міністерств, деякі з них перейменував у вересні 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика